Martina Johansson tar plats i LCHF-magasinets redaktion

Vi välkomnar Martina Johansson som ny redaktionsmedlem! Martina har lovat att ta ett lite större ansvar för LCHF-magasinet. Det tackar vi för!

LCHF-magasinets redaktion får en ny medarbetare. Martina Johansson har tackat ja till att ta ett lite större ansvar för tidningen. Det innebär dels en kraftig föryngring, och dels att vi kan greppa över allt vidare fält inom kost, träning och hälsans många mysterier. LCHF kommer självklart fortfarande att vara navet som allt kretsar kring. 

Under året har vi breddat medarbetarskaran i tidningen, vilket har inneburit ett lyft.  Nya skribenter har varit Lars-Erik LitsfeldtMy WesterdahlJohan FalkAgneta   Schnittger, Ann Fernholm mfl. Annika Dahlqvist har åter börjat skriva krönikor i   tidningen, vilket vi är glada för. Våra duktiga matskribenter, Tommy Runesson och Monique Le Roux Svalberg, fortsätter att leverera näringsriktiga recept. Alla dessa duktiga medarbetare kommer att fortsätta att bidra med nytänkande texter i LCHF-magasinet.

Nu har vi tillfrågat vår kända krönikör och biohacker Martina Johansson om hon vill  föryngra redaktionen. Så här svarade Martina med vändade post:
­  – Hej Bosse! Absolut ­ det gör jag gärna. Jag tror att vi tillsammans skulle
kunna öka LCHF-magasinets upplaga jättemycket!
Vi hälsar alltså Martina välkommen som ny redaktionsmedlem! Full fart
framåt mot 2018!

Passa på att prenumerera eller ge bort LCHF-magasinet som julklapp!

LCHF-magasinet vill vara en rik kunskapskälla att ösa ur. Vår strävan är att bevaka utvecklingen inom kost och hälsa och vaska fram det som vi tycker är viktigt. Vi hoppas att alla de tusentals personer som är intresserade av LCHF och som deltar i de sociala medierna och ibland köper ett och annat lösnummer, vill börja prenumerera på tidningen. Det är bara att gå in på www.lchfmagasinet.se och  beställa en prenumeration. Där kan du även beställa tidigare nummer.

Vill du ge bort LCHF-magasinet som julklapp. Klicka här!

Bästa hälsningar, Bo Zackrisson, chefredaktör och ansvarig utgivare