LCHF-magasinets After Work – erfarenheter efter två träffar

Här är premiärdeltagarna vid LCHF-magasinets första AW den 14 september. Foto: Bo Zackrisson

Efter att under en längre tid ha funderat på att öppna upp för en mötesplats för LCHF-are, beslutade LCHF-magasinets Margareta Lundström, Martina Johansson och Bo Zackrisson att göra slag i saken. Vi bjöd in till ett After Work (AW) på Blues Bar och Kök i Globen den 14 september. Den 20 oktober samlades vi igen på samma ställe. Nästa träff äger rum den 23 november. Tid och plats är densamma som tidigare. Kl 17 till 19.

Vi behövde två bord vid LCHF-magasinets andra AW den 20 oktober. Här är långbordets deltagare.

Vad finns att säga efter våra två första träffar?

Det har kommit mellan 20 och 25 personer varje gång. Vi har ätit en bit mat, druckit lite vin eller kanske rent av en öl. Vi har varit helt prestigelösa och diskussionerna har handlat om allt mellan himmel och jord, givetvis med nyttig mat som grundackord. Ingen ska behöva känna sig utanför, samtidigt har alla efter förmåga försökt ta ansvar för att göra träffarna så trevliga som möjligt.

Och här är sidobordets gäster vid andra AW:t. Lille Roland tycktes nöjd i mammas knä.

Martina Johansson har varit med som ”dragplåster” de första två gångerna. I november är hon dock på resa i Kina. Den 23 november ses vi nästa gång och då har docent Ralf Sundberg lovat att komma till oss för att förgylla träffen.

Boka därför in den 23 november kl. 17.00 redan nu i din kalender. Det är bara att komma. Alla är välkomna!

Här är länken till restaurangen: https://bluesbarokok.gastrogate.com

Anledningen till att vi har valt just denna restaurang i Globen är att krögaren Leif Magnusson själv äter LCHF och har god LCHF-mat på menyn.