LCHF-magasinet i butik

Ur ekonomiskt perspektiv lönar det sig att prenumerera på LCHF-magasinet (200 kr jämfört med 260 kr för 4 nr i butik) men du kanske ändå föredrar att köpa LCHF-magasinet i butik. Läs mer så får du veta hur du söker upp butiken närmast dig.

Du som söker efter en butik som säljer LCHF-magasinet gör det enklast via den här länken. Klicka in dig på Interpress hemsida och fyll i ditt eget postnummer så får du veta vilka försäljningsställen som ligger närmast där du bor. Jag hoppas att det nya numret kommer upp nu under dagen – än så länge är det förra numret som ligger ute.

Sen något år tillbaka är det inte bara Pressbyrån som säljer LCHF-magasinet, den finns även i utvalda dagligvarubutiker som Coop och ICA-maxi.

I takt med att efterfrågan ökar, ökar även antalet försäljningsställen.

Du som gärna sprider LCHF-magasinet och själv är prenumerant kan ju ändå söka efter var den finns och sen tipsa dina vänner/grannar/kollegor istället för att låna ut dit eget exemplar med risk att inte få det tillbaka.

Som liten anekdot kan jag berätta att jag ganska ofta får förfrågningar från gamla trogna prenumeranter som vill köpa till gamla nummer som kommit bort efter utlåning och då måste jag dessvärre säga nej för de som tagit slut. Nr 1 & 4 från 2010 börjar få högt värde på Blocket/Tradera mfl inköpsställen.